SEO Optimalisatie tips via een gratis adviesrapport

seo rapportage voorbeeld

Wij kunnen jou via een overzichtelijk rapport aangeven welke stappen nodig zijn om meer gratis bezoekers via Google op je site te ontvangen!

Je hebt veel tijd en soms ook geld gestoken in je online visitekaartje, je website. Maar de bezoekers komen maar niet! Je bedrijf zou ook veel winstgevender zijn als je een groter aantal bezoekers op je site kon krijgen. Advertenties via Adwords en Facebook zijn vaak duur en van tijdelijke aard. Maar hoe krijg je dat dan voor elkaar? SEO of Zoekmachineoptimalisatie is namelijk een tijdrovende en op het eerste gezicht lastig te begrijpen concept. Je hebt al een aantal dingen geprobeerd, maar het mocht niet baten. Wat nu?

Herken jij je in bovenstaand verhaal? Via een tijdelijk gratis SEO Adviesrapport brengen wij jou een overzicht van jouw website op SEO gebied. Dit geeft je antwoord op de volgende vragen:

 1. 1. Welke quick-wins op SEO gebied kun jij snel implementeren om te scoren?
  2. Wat zijn de technische aspecten op de website die problemen opleveren?
  3. Hoe kun je er voor zorgen dat je website sneller wordt?
  4. Welke tweaks op de content van je website geven je een betere ranking?
  5. Wat is jouw linkprofiel en hoe kun je dit verbeteren?
  6. Welke fouten bevat jouw website?
  7. Op welke zoekwoorden scoor je goed en waar liggen de kansen?
  8. Wat zijn je grootste concurrenten en wat kun je van hen leren?
  9. Hoe kan Lambro Solutions mij hier bij helpen en wat kost dat dan?

Dit SEO Adviesrapport ontvang je tijdelijk voor de mooie prijs van 0,00 Euro. De reden hier voor is dat wij jarenlang onze eigen websites in Google hebben laten stijgen. Sinds kort doen we dit ook voor bedrijven. Om bedrijven kennis te laten maken met onze expertise en mogelijkheden, bieden wij dit nu tijdelijk gratis aan. Sommige bedrijven vragen tot wel 1000 euro voor zo’n rapport. Let op: deze actie is slechts tijdelijk.

Wat krijg je precies met een SEO Adviesrapport?
Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen starten wij handmatig onze analyse van jouw website. Hierbij kijken we naar het totaalplaatje. Zowel de On-page factoren als off-page factoren en kansen voor bepaalde zoekwoorden voor jouw bedrijf. Ook vergeten we een blik op de concurrentie niet.

Je ontvangt van ons na 14 dagen een SEO Adviesrapport (PDF-bestand) met een uitgebreide analyse en bijbehorende SEO adviezen voor de website van jouw bedrijf.

Wat kun je met deze SEO review?
Je kunt de actiepunten die uit onze analyse zijn gekomen direct zelf gaan toepassen of doorgeven aan iemand met kennis van zaken. Ook kan Lambro Solutions je dit uit handen nemen. We gaan hier graag over in geprek.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

URL van uw website

 

 

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co